گردشگری ایران

گردشگری ایران

گردشگری ایران

گردشگری ایران

  • ۰
  • ۰

 

این ساختمان با شخصیت هایی چون علی قپو ، دولت مبارکه ، نقش جهان و کاخ دولت شناخته می شود.

در Aali Qapo 6 طبقه وجود دارد که هر کدام دکوراسیون خاص خود را دارند.

در طبقه همکف دو سالن اختصاص داده شده به کارهای اداری و قضایی آن زمان وجود دارد. در طبقه سوم یک تراس بزرگ وجود داشت که بر روی ستون ها و 18 قد بلند بنا شده بود ، و در مرکز یک استخر سنگ مرمر زیبا قرار داشت.
اصولاً عمارت آلی قپو از دو بخش مختلف تشکیل شده بود. جلو و ورودی عمارت و بنای اصلی کاخ

قسمت جلوی بنا رو به ساختمان اصلی قرار دارد و ورودی گسترده در این بخش قرار دارد. ورودی دارای یک طاق کوتاه و یک دروازه کوچک و طاق کوچک از هر طرف است.
در بالای ورودی ، یک ایوان وجود دارد که از 3 جهت باز شده و یک اتاق نشیمن چوبی دارد. در قدیم ، در صورت نیاز بالکن با پرده پوشانده شده بود.
در وسط تراس یک چشمه استخر لبه مرمر وجود دارد. استخر مسی است.

عمارت Aali Qapo را بسیار توصیه کنید.

نوشته های توریستی مانند طارونیه و چاردین نشان می دهد که در گذشته های دور ، دیوار محکم ایوان و سطح ستون ها منعکس شده بود.
طبقه ششم عمارت شامل یک اتاق بزرگ است که کاملاً از گچ ساخته شده است.
این اتاق که به عنوان اتاق صدا نیز شناخته می شود ، به روشی مانند استودیوی ضبط ، به درک فیزیکی صدا و بازتاب آن متکی است. مهربان بخشی از اتاق تحویل داده شد. دیوارهای اطراف نیز با نقاشی های زیبایی تزئین شده است.

آنچه که آلی قپو را به یکی از خلاقانه ترین و پیچیده ترین خلاقیت ها تبدیل کرده است ، بستر خواب رضا عباسی هنرمند مشهور صفوی است که در طبقه بالا قرار دارد و اتاق نشیمن او نیز به عنوان اتاق موسیقی یا اتاق صدا شناخته می شود.

عمارت Aali Qapo را بسیار توصیه کنید.
در کل ، بنای باشکوه Qapo به عنوان یک مکان مذهبی زیبا و خوب از دیگر دستاوردهای معماری صفوی است.
اگرچه آسیب های جبران ناپذیری در بهسازی نوسازی ساختمان پس از صفویه به وجود آمده است ، اما شاهکاری از تختخواب و نقاشی های دوره صفوی را حفظ کرده و بازدید کنندگان را تحسین می کند.

عمارت Aali Qapo را بسیار توصیه کنید.
مینیاتورهای هنری رضا عباسی ، نقاش مشهور دوران شاه عباس ، گل ها و گیاهان ، برگ ها ، حیوانات وحشی و پرندگان و تختخواب های زیبا را به شکل عینک به تصویر می کشد و به روشنی در طاق ها و دیوارها و شاه صفوی و میهمانانش به تصویر می کشد. در این اتاق عمارت چوگان ، چراغها ، آتش بازیها و بازیهای میدانی دیده می شد.

Aali Qapo بزرگترین کاخی است که می تواند در پایتخت وجود داشته باشد ، بنابراین می توان گفت که در دوره صفویه یکی از بهترین کاخ های جهان به حساب می آمد ، بنابراین تمام مزایا و مزایای آن و آنچه در آن است ، دارد. نیاز کاخ بوده است.

تاریخ ساخت بنای تاریخی آلی قپو به سال 1054 هجری قمری و بنیانگذار آن ، شاه عباس اول باز می گردد.
Aali Qapo دروازه مرکزی و ورودی کلیه کاخ هایی است که در دوره صفویه در میدان نقوش جهان ساخته شده است.این امارت از دو کلمه Aali و Qapu تشکیل شده است که در کنار هم به معنای "دروازه بلند" یا "دروازه بلند" است.
 تاریخ ایجاد آلی قپو به سال 1054 ق.م برمی گردد و بنیانگذار آن شاه عباس اول است.
 ساختمان Qapo ، تقریباً 36 متر تا کف بازار ، ده ها سال است که بلندترین عمارت چند طبقه در اصفهان بوده است. این کاخ به دلیل اضافات و تزئینات معماری از هر طرف دارای نمای های مختلف می باشد ، بنابراین از نما از میدان نقش جهان ، 2 طبقه از پشت ، 5 طبقه از سمت ساختمان 3 طبقه ساخته شده است و شامل طبقه همکف طبقه اول با مجموع 6 طبقه است.

  معماری کاخ آلی قپو در داخل کاخ آلی قپو
Aali Qapo دروازه مرکزی کلیه کاخهایی است که در دوره صفویه بنا شده در زمین میدان نقش جهان ساخته شده است.
 اصولاً عمارت آالی قپو از دو بخش مختلف تشکیل شده بود. جلو و ورودی عمارت و بنای اصلی کاخ
قسمت جلوی بنا رو به ساختمان اصلی قرار دارد و ورودی گسترده در این بخش قرار دارد. ورودی دارای یک طاق کوتاه و یک دروازه کوچک و قوس کوچک در دو طبقه از هر طرف است.
معماری کاخ آلی قپو در داخل کاخ آلی قپو
 عمارت Aali Qapo از دو بخش مختلف تشکیل شده بود.

 

نامگذاری کاخ Grand Qapo
همه اینها از زمان شاه شاه عباس کبیر تأثیر گذار صفوی آغاز شد و اصفهان را به عنوان مناسب ترین سرمایه برای قزوین دید و سرمایه دولت قدرتمند خود را به اصفهان منتقل کرد ، کاخ و چمن زنی مناسب در اصفهان ساخته می شود. و مساجد و مدارس در حوالی نقب جهان بازار ساخته خواهد شد ، پایتختی قدرتمند و وسیع که به گفته گردشگران در آن زمان بزرگ و مجهز بوده و تنها تعداد معدودی از پایتخت ها در جهان احاطه کرده اند. اما این دربار سلطنتی و کاخ سلطنتی که به یک ورودی زیبا احتیاج دارد ، ارزش صف و ابزار صفوی در روزهای عثمانی ها ، رقیبی قدرتمند و خصمانه با ایران دارد که به خاطر کاخ و عمارتهای باشکوه خود ، آالی قپو معروف است. ضلع غربی میدان نقش جهان و روبروی مسجد شیخ لطف الله سلطنتی همان چیزی است که شاه عباس قصد داشته است.
آلی قپو اصفهان
دو نظریه مشهور در مورد نام بزرگ قاپو وجود دارد ، نخست اینکه شاه عباس خبیر به دلیل وفاداری به امام شیعه ، ابتدا دربی نقره ای را به حرم مطهر ارائه داد و دروازه باستانی را به سمت آن سوق داد. اصفهان برای برکت حکومت خود و نصب آن در ورودی کاخ در میدان نخجوان. در حقیقت ، نظریه عالی همان است که علی و قاپو در ترکی به معنی دروازه و آلی قپو به معنای علی است ، اما در نظریه دوم آالی به معنی بلند و متعالی و قاپو به معنای دروازه است و این ترکیب معنی را منتقل می کند. از درهای بلند منتهی به ورودی باشکوه دربار عثمانی که پس از ورود به دربار سلطنتی باید وارد آن شوید کاخی با کمان و خم کمی این پادشاه است که قدرت و جلال را نشان می دهد و علیه این رژیم می جنگد.
آلی قپو اصفهان
مراحل ساخت کاخ آلتو قاپو
اگر به پیشینه تاریخی و زمان ساخت این عمارت تاریخی بنگرید ، همانطور که برخی از مورخان می گویند ، می فهمید که مربوط به دوره تیموریان است ، یعنی زمانی که یک ساختمان ساده یک طبقه در محل فعلی عمارت قرار گرفته بود. شاه عباس کبیر در این کلاس تغییرات چشمگیری ایجاد کرد و پایه و اساس عالی Qapo ، یک ساختمان دو طبقه 13 متری را ساخت که بیشتر شبیه مستطیل است. اما به محض اینکه پایتخت پایه و اساس پیشرفت و گسترش آن را بنا نهاد و میدان نقش جهان مهم و برجسته تر شد ، ورود به عمارت سلطنتی باید مناسب تر شود. از این رو این عمارت گسترده تر خواهد شد و چند طبقه دیگر به ساختمان اضافه می شود و ورودی کاخ آلی قپو به یک عمارت 5 طبقه تبدیل می شود و یک ایوان نیز به ساختمان اضافه شده است که نمای زیبایی از میدان نقش جهان دارد. یک طرف ورودی کمی مربع کشیده شده است و شکل کلی عمارت تغییر می کند. در حال حاضر ، عمارت زرق و برق دار Qapo مکانی برای استقبال برخی از میهمانان و گاهی اوقات حتی زمان پادشاه بود. راه پله مارپیچی شما را از طبقه همکف تا سقف می برد و بین طبقه حرکت می کند.
آلی قپو اصفهان
با گذشت زمان و یک طبقه دیگر به ساختمان اضافه می شود که با سایر طبقات عمارت بسیار متفاوت است و به عنوان یک سالن موسیقی در بین مردم شناخته می شود. با این وجود ، جایگزینی استفاده از میدان نقش جهان و مسابقات رژه نظامی یا چوگان منجر به ایجاد یک تراس بزرگ با نمای مناسب از کاخ شده است که در مقایسه با ساختمانهای اطراف عمارت ، دارای یک فراز و نشیب قابل توجهی است. چندین درخت که اساساً ظاهر عمارت را تغییر داده اند. یک راه پله زیبا و زینتی بلافاصله شما را از طبقه همکف به این تراس چشمگیر سوق می دهد. هم اکنون همه چیز با زیبایی و کارآیی کامل ، یک چشمه آب و سیستم آبرسانی ، با یک حوضه برنز در مرکز میدان ، به ظرافت و هنر در عمارت باشکوه قپو می رسد. آنچه نتیجه می گیرید یک کاخ با شکوه به طول 48 متر است. که از سر و گردن بالاتر است ، از تمام ساختمانهای پایتخت صفویه بالاتر است و البته عجیب است. یکی از شگفتی های عمارت آلی قپو این است که در نمای مخالف آن از میدان نقش جهان به نظر می رسد بنایی دو طبقه است ، از پشت عمارت مانند یک ساختمان پنج طبقه به نظر می رسد و از سمت آن مانند یک ساختمان پنج طبقه است. چهار طبقه در حالی که این کاخ زیبا دارای شش طبقه است.

  • ۹۹/۰۵/۲۱
  • zara maleki

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی